Hulpmiddelenservice – Apotheek St. Andreas – Velden

Apotheek St. Andreas

Kloosterstraat 18 5941 ET Velden Tel:077 4723145

Hulpmiddelenservice

Voor de levering van uw medische hulpmiddelen zijn we een samenwerking met Pluripharm Direct aangegaan.

Onder medische hulpmiddelen vallen onder andere:

Pluripharm Direct is één van de partijen in Nederland die door uw zorgverzekeraar is geselecteerd voor de levering van medische hulpmiddelen. Zij voldoen aan alle door uw zorgverzekeraar gestelde kwaliteitseisen en beschikken onder andere over een team van gediplomeerd verpleegkundigen om u te adviseren en te ondersteunen.

Als lokale apotheek is het niet mogelijk om aan al deze eisen te voldoen. Daarom zijn we niet meer individueel gecontracteerd voor verschillende hulpmiddelen. Om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we samen met Pluripharm Direct. Daardoor kunt u nog steeds voor uw hulpmiddelen bestellingen in de apotheek terecht. Het intakegesprek wordt door een verpleegkundige van Pluripharm Direct gedaan. De verpleegkundige zal hiervoor telefonisch contact met u opnemen na ontvangst van een aanmelding.

U kunt vanaf nu ook terecht bij het team van gespecialiseerd verpleegkundigen en het customer support team van Pluripharm Direct. Zij staan u graag te woord voor vragen, advies of om uitleg te geven over het gebruik van uw materialen.

Pluripharm Direct is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur via telefoonnummer 0800 5044 of per e-mail via pluripharm-direct@ezorg.nl.

Uiteraard kunt u voor vragen ook contact opnemen met de apotheek