Herhaalservice – Apotheek St. Andreas – Velden

Apotheek St. Andreas

Kloosterstraat 18 5941 ET Velden Tel:077 4723145

Herhaalservice

Wat is de herhaalservice?

De herhaalservice houdt in dat alle medicijnen die u langdurig gebruikt elke drie maanden automatisch voor u wordt klaargezet. Het recept voor deze medicijnen wordt door ons aangevraagd bij uw huisarts.

Ongeveer een week voordat uw medicijnen op zijn, kunt u ze ophalen in de apotheek of laten bezorgen.  U krijgt bericht ( sms / email) dat uw medicijnen klaarstaan.

Starten met herhaalservice

Als u wilt deelnemen aan de Herhaalservice verzoeken wij u om een e-mail te verzenden naar info@st-andreas.nl onder vermelding van Herhaalservice. Een medewerker van de apotheek neemt contact met u op.

Wanneer u gebruik gaat maken van onze herhaalservice, wordt met een assistente doorgenomen welke medicijnen u gebruikt en wat het gebruik daarvan is. De voorraad die u op dat moment nog in huis heeft, wordt geteld en aangevuld, zodat alles gelijk loopt.

Voordelen herhaalservice

  • U hoeft niet meer naar uw huisarts te bellen voor een herhalingsrecept.
  • U hoeft niet aan de balie te wachten, terwijl uw medicijnen klaargemaakt worden. De medicijnen staan al klaar voor een periode van maximaal 3 maanden.
  • U hoeft niet meer zelf in de gaten te houden wanneer uw voorraden op raken.
  • Al uw herhaalmedicatie loopt gelijk.
  • Wij bestellen alle medicatie op tijd, zodat u niet meerdere keren terug hoeft te komen.
  • Deze service wordt u kosteloos aangeboden.

Wijzigingen in uw medicijnen? Geef het aan ons door

Als er wijzigingen zijn in uw medicijnen is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk aan ons doorgeeft. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan medicijnen die gestopt zijn of wijzigingen in gebruik of sterkte. Of bij ziekenhuis- en revalidatieopname.

Vakantie

Bent u met vakantie op een moment dat uw medicijnen weer klaarstaan? Geef dit op tijd, bij voorkeur 3 weken van tevoren, aan ons door. Dan krijgt u uw medicijnen eerder.

Vragen over de herhaalservice?

Heeft u vragen over de herhaalservice of over uw medicijnen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.