Coronavirus – Apotheek St. Andreas – Velden

Apotheek St. Andreas

Kloosterstraat 18 5941 ET Velden Tel:077 4723145

Coronavirus

Op deze pagina vindt u het corona beleid van apotheek St. Andreas en de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Beleid Apotheek St. Andreas Corona virus

 • Blijf thuis bij klachten, vraag iemand anders in dit geval om uw medicijnen op te halen
  Draag een mondkapje
  Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  Houd 1,5 meter afstand
  Houd u aan het maximumaantal bezoekers van 5 personen in de apotheek

  Betaal contactloos

 • Ons beleid is dat uw medicatie daar waar mogelijk in de 24 uurs medicijn uitgifteautomaat wordt geplaatst. Maakt u nog geen gebruik van de medicijn uitgifteautomaat, geef dan bij uw (telefonisch) consult bij de huisarts uw mobiele nummer c.q. e-mail adres door hiervoor. U ontvangt een Track & Trace bericht per SMS of e-mail wanneer uw medicatie klaar ligt in de medicijn uitgifteautomaat. Of meld u zelf aan en mail  o.v.v. Medicijnuitgifte automaat Velden of Arcen uw naam, geboortedatum en 06-nummer en/of e-mail adres naar info@st-andreas.nl. Haal uw medicijnen zo spoedig mogelijk uit de automaat zodat wij de vrijgekomen ruimte weer kunnen gebruiken voor een andere klant.
 • U kunt uw (herhaal)recept deponeren in de brievenbus of mailen; met vermelding van uw 06-nummer of e-mail adres.
 • Neem geen extra medicijn voorraad in huis.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.